Lakások, családi házak klímaszerelése, klíma karbantartása

Manapság a nyarak egyre melegebbek, és egyre kevesebben tudjuk a hőséget elviselni. Legyen szó a munkahelyen vagy az autónkban eltöltött órákról, szeretnénk kézben tartani a hőmérséklet alakulását. Leginkább azonban az otthonunkban fontos, hogy ne legyen túl meleg, itt töltjük ugyanis a legtöbb időt és ide térünk haza pihenni, feltöltődni. Ha a forróságtól hánykolódunk éjszaka, aligha lesz pihentető az alvás. S ugyanez igaz a gyerekeink pihenésére is.

Fontos hogy lakásunk, családi házunk megfelelő hűtéstechnikai rendszerrel legyen felszerelve.

Klímaberendezés, klímaszerelés, karbantartás

Klímaberendezéseinkkel, klímaszerelési és klímakarbantartási szolgáltatásainkkal a jelen kor ügyféligényeit szeretnénk kiszolgálni – és meg is tesszük!

Szolgáltatásaink nagy részét úgy alakítottuk ki, hogy a budapesti és Pest megyei lakások és családi házak tulajdonosainak prémium minőségű termékeket tudjunk biztosítani. Ráadásul extra garanciaidővel és rövid szerelési határidővel.

Előfordul, hogy a vágyott klímaberendezés beüzemeléséhez a villamoshálózat korszerűsítésére is szükség van. Ilyen esetben hozzáértő kollégáink segítségével azt is vállaljuk.

Csak hivatalos klímaszerelőben bízzon!

A mai világban egyre inkább visszatér a házi barkácsolás kora, felbukkannak az önjelölt Mekk Mesterek. Fontos azonban, hogy minden esetben hivatalos klímaszerelővel végeztesse a klíma beszerelését, karbantartását! Így elkerülheti az esetleges átveréseket és a nem szakszerű kivitelezésből eredő későbbi problémákat és fejfájdító plusz költségeket. Sajnos sokszor találkozunk rosszul kivitelezett rendszerekkel, amelyek nagy többletkiadást terhelnek a tulajdonosokra.

Gree Klímaszerelés Budapest

Talán a lakások tulajdonosai várnak minket legjobban

Érthető, hogy amint beáll a nagy meleg, a lakásokban élők megrohamoznak minket. A panellakások beton falazata a nyári hőségben nagyon fel tud melegedni, ami elviselhetetlen szobahőmérséklettel járhat.

Ugyanígy járnak a családi házak tetőterében lakók, felülről a Nap perzseli őket, alulról felszáll a meleg levegő, ők pedig „megsülnek” a lakásokban. Magasabb épületek esetében a felső szinteken 32-40 fok közötti belső hőmérséklet is lehetséges. A lakóknak ilyen hőségbe hazaérni nem öröm, hanem kihívás.

Az ilyen helyekre ajánlott klímát telepíteni, és jó előre gondolkodva még a nyári roham előtt beszereltetni.

Szereltessen velünk klímát otthonába!

Szereltessen klímát otthonába, és élvezze az automatizált hűtéstechnikai rendszerek adta kényelmet és minőséget!

Gree Klímaszerelés Budapesten és Pest megyében

  • hűtés-fűtés automatizált rendszerekkel, távirányítással, vezeték nélküli Wifi technológiai támogatással
  • legjobb ár-érték arány a készülékekre, és a szerelésre
  • helyszínen kiválasztható készülékek, márka, és teljesítmény szerint

  • allergén-mentes tiszta levegő az egész lakásban
  • gyors felmérés, pontos árajánlat
  • garancia a készülékre, garancia a szerelésre
  • tiszta munkavégzés, tiszta átadás
  • szakszerű készülékbemutatás, és használat ismertetése
  • klímaszerelési referenciák sokasága Pest megyéből

Klímakarbantartás Budapesten és Pest megyében

Az általunk felszerelt készülékeket a gyártói előírás szerint ajánlatos rendszeresen karbantartani, ezzel is kerülve a kórokozók szaporodását a rendszerben. Amennyiben a rendszert nem mi szereltük fel, abban az esetben is vállaljuk a klímaberendezés karbantartási folyamatainak szakszerű elvégzését.

Kérjen díjmentes ajánlatot klíma berendezések karbantartásával kapcsolatban!

Kérjen díjmentes árajánlatot!