Megközelíthetetlen a homlokzatod?

Szűk a hely, egy létrát sem tudsz odatenni? Vagy magasan kellene szerelni, veszélyes lehet? Semmi gond! Megoldjuk! Ipari alpintechnikával ötvözzük klímád beszerelését.

Egyre többen rendelnek klímaberendezést az otthonukba vagy irodájukba, a kültéri egység viszont még mindig nem elég szép látvány ahhoz, hogy ne igyekeznének az emberek elrejteni a szemek elől, amennyire csak lehet. Ezért sokszor, ha van egy utcai járókelő számára kevésbé látható zug, szűk mélyedés, vagy egy magasban levő falfelület, ami alkalmas lenne a kültéri egység elhelyezésére, adja magát a lehetőség: tegyük oda!

Igen ám, de hogyan? Korlátról, ablakpártkányból, létráról ügyeskedni akár életveszélyes is lehet. Ekkor lép be az ipari alpintechnika és a hivatásos alpinisták szerepe.

Alpintechnikai megoldások klímaszerelésnél

Számunkra nincs lehetetlen! Az alpintechnika segítségével nehezen megközelíthető helyekre is könnyedén fel tudjuk szerelni a kültéri egységet. Te viszont soha ne próbáld ki otthon ugyanezt! Csúnya baleset lehet a vége, de tapasztalt, hivatásos kollégáink tudják, mire kell ügyelni, és rutinosan megoldják a helyzetet.

Ki az az ipari alpinista és mit csinál?

Az ipari alpinista az alpintechnikához kiválóan értő szakember, aki általában statikus hegymászó kötélen lógva, ülőpadban ülve dolgozik épületek homlokzatán, külső felületein, amelyeket máshogy nem vagy csak nagyon nehezen lehetne elérni. Előfordul, hogy nagyméretű gépeken (például darukon), antennákon, olajfúró tornyokon vagy egyéb, más módszerekkel nehezen hozzáférhető helyeken is felbukkan.

Az alpintechnikás szerelést, karbantartást, javítást szigorúan csak erre képzett, vizsgázott és a védőfelszereléseket szabályosan használni képes alpinista szakember végezheti.

Ez tehát egy komplexebb, magasabb szintű szakmai ismereteket igénylő szerelési, karbantartási szolgáltatás. Sőt, a kivitelezés előtt szükség lehet arra, hogy az ipari alpinista kollegánk előzetes helyszíni felmérést végezzen és a beltéri munkáknál kicsit több egyeztetésért is megkeresse az ingatlan tulajdonosát, üzemeltetőjét.

Ezért fontos tudni, hogy ennek a szolgáltatásnak az ára is különbözik a beltéren, vagy kültéren könnyen megközelíthető felületeken történő munkavégzés árától. Megrendelés előtt mindenképpen érdemes előzetes árajánlatot kérnie tőlünk.

Annak ellenére, hogy egy bonyolultabb kivitelezésről van szó, az alpintechnikai megoldások segítségével olyan feladatokat is el tudnak végezni kollégáink, amelyeket megoldani fél napos állványozással sem lehetne.

Ha szűk a hely vagy el nem érhető magasságban van, ne kockáztass! Fordulj hozzánk!

A klímatelepítés tehát már ipari alpintechnikával is megoldható. Ha még egy létra sem fér el az adott helyen, olyan szűk a munkaterület, vagy nagyon magasan van a szerelendő készülék helye, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén! Tapasztalt kollégáink segítségedre lesznek.