Szellőztetés

Hővisszanyerős szellőztetés a maximális energiahatékonyság elérése érdekében

Mit is értünk hővisszanyerős szellőztető berendezés alatt?

A hővisszanyerős szellőztető rendszerek segítenek a friss levegő szállításban, és ezt hőveszteség minimalizálás mellett érik el.

A rendszer az épület belső levegőjének hőtartalmát nyeri vissza, ezzel csökkentve a hűtési és fűtési költségeket.

Ez nagyon költségkímélő megoldás, mikor nagyobb alapterületű ingatlanokat, telephelyeket, csarnokokat kell hűteni vagy fűteni.

Cégünk professzionális légtechnikai eszközök forgalmazásával is foglalkozik, így minden esetben a helyszínen, minden igényt kielégítő ajánlatot tudunk adni a rendszerre is, és a szerelésre is, több év gyártói garanciával.

Légtechnika , és Hőtechnika a fő profilunk, így ezen rendszerekre a garancia mellett, állandó, vagy eseti karbantartást is tudunk vállalni, amennyiben igényli a megrendelő.

Gree szellőztetés Budapest

Miért érdemes hővisszanyerős szellőztető rendszer telepítésén elgondolkodnia?

  • csökkenő fűtési és hűtési energia, csökkenő számlák

  • friss levegő az egész épületben
  • szűrt pollenmentes tiszta levegő
  • hatékony párakezelés
  • anyagi hozamai mellett, egészségügyi előnyei is vannak

Hővisszanyerős a professzionális légtechnikai cégek esetében elérhető csak. A hő visszanyerés nagyon fontos dolog, mert alap esetben a nyílászárók, és a külső szigetelés annyira letudja szigetelni az épületet, hogy rengeteg pára képződhet, és állott levegő kering az épületben.

A rendszert pontosan erre fejlesztették ki, hogy úgy tisztuljon a levegő az épületben, hogy , a meglévő hőmérsékleti energia visszanyerésével, besegít a fűtési, vagy hűtési rendszereknek, így azok kevesebbszer kapcsolnak be, kevesebb energia igényt jelentenek az ingatlan üzemeltetője, tulajdonosa számára.

szellőztetés Budapest

A hővisszanyerő gépek többféle specifikáció alapján rendelhetőek, ezeket pontos számítások előzik meg , hogy a maximális energia, és költséghatékonyságot érjük el. Ez a felmérés természetesen minden régi, és új ügyfelünk részére ingyenes.

Szeretne egy ingyenes felmérést szellőztető rendszer telepítésre?

Kérjen díjmentes árajánlatot!