Klímatelepítés ipari alpintechnikával – bármilyen szűk vagy magas helyre lehetséges

Az elmúlt években egyre szélesebb körben kezdtek elterjedni a klímák. Ezek a berendezések több céllal is felszereltethetőek, hűtésre, tartós vagy átmeneti fűtésre is használhatóak. Gyakran előfordul, hogy az épület, ház nem egyszerű homlokzattal rendelkezik. Túl magas vagy éppen túl szűk a hely, ahol a szerelőknek dolgozniuk kell. A megrendelőktől ráadásul sokszor érkezik az a kérés is, hogy a külső egységet szeretnék, ha a cég valamilyen módon elrejtené, annak érdekébe, hogy ne rontsa az összképet. Ilyen esetekben juthat eszünkbe, hogy a klímatelepítés ipari alpintechnikával is megoldható.

Mit is jelent pontosan az alpintechnika?

Maga az alpintechnika egy kollektív munkavédelmi rendszert jelent, amely során a szakember, vagyis az ipari alpinista, olyan területeken végzi munkáját, ami más módszerekkel nehezen lenne hozzáférhető, sőt, talán már meg is közelíthetetlen.

Miben más ez a módszer, mint a többi?

Az alpinista kiválóan ért az alpintechnikához, egy statikus hegymászókötélen lógva, ülőpadban ülve dolgozik épületeken, akár nagyobb méretű gépeken, antennákon, olajfúró tornyokon, ahol a szintkülönbség már meghaladja a két métert.

Az alpintechnikás szerelések egyik jellemzője, hogy magát a felszerelést és az utána történő garanciális javításokat, karbantartásokat kizárólag képzett, vizsgázott és a védőfelszereléseket szabályosan használni tudó alpinista végezheti el.

Mivel ez már egy komplexebb szolgáltatás, ami magasabb szintű tudást is igényel, tisztában kell lenni azzal is, hogy az ára is egy teljesen más szorzóval képződik. A kivitelezés lényegesen több egyeztetést igényel, szükség lehet egy szakemberek által végzett helyszíni felmérésre is.

Gondoljunk csak bele, hogy már magának a klímaberendezésnek a feljuttatása a tetőre is nehezebb feladat, több embert és köteles segítséget is igényel. Így erről mindenképpen érdemes egy előzetes árajánlatot kérni a választott cégtől.

Annak ellenére, hogy egy bonyolultabb kivitelezésről van szó, alpintechnika alkalmazásával olyan munkák is megvalósíthatóak, amelyeket fél napos állványozással sem lehetne megoldani.

Van okod aggodalomra, ha nehezen megközelíthető helyre szeretnéd a klímádat felszereltetni?

Nincs. A klímatelepítés már ipari alpintechnikával is megoldható. Ha úgy látod, hogy egy létra sem fér el az adott helyen, vagy nagyon magasan kell dolgoznia a szerelőknek, akkor keress fel minket bármely elérhetőségünkön, és tapasztalt kollégáink segítségedre lesznek.

E-mail: info@acmountainer.hu
Tel: +36 20 282 68 43

Kérjen díjmentes árajánlatot!
2022-06-08T14:25:27+00:00június 8th, 2022|Kategóriák: Blog|Címkék: , , |