Talán ennyire még sosem vált fontossá, hogy bölcsen dönts az otthonod fűtés-hűtését illetően. A választásod során érdemes számításba venned a különböző energiaforrások piaci árait, fenntarthatóságukat, valamint azt se felejtsd el, hogy milyen éghajlati változásokkal kell szembenézned a közeljövőben.

A klíma alkalmas otthonod fűtésére-hűtésére?

Ha a klímára gondolsz, elsőre a nyári melegben való kellemes hűsítés, ami valószínűleg az eszedbe jut, nem a fűtési funkciója.
De ne feledkezz meg arról sem, hogy ezzel a modern berendezéssel kiválthatod a költséges és régimódi fűtési rendszerek használatát.

Vajon egyformák a családtagjaid igényei?

Találkoztál már a problémával, amikor otthon az egyikőtök fázósabb és túl alacsonynak találja a lakás hőmérsékletét, míg te mondjuk éppen ideálisnak?
Ha igen, akkor pontosan tudod, milyen jól jönne egy olyan rendszer, amivel ez okosan megoldható. Jó néhány vita és kellemetlenség megspórolható ezáltal.
A klímával akár helyiségenként lehetséges különböző hőmérséklet beállítása, így mindenki a számára optimális környezetben töltheti a szabadidőt.

Hiszen ha otthon nem tudjuk a számunkra megfelelő környezetet kialakítani, akkor hol máshol?

Te is észrevetted már, hogy mennyire kiszámíthatatlan mostanában az időjárás?
Előfordul, hogy reggel még dideregsz, majd dél körül már dobálod le magadról a felesleges ruhadarabokat a meleg miatt. Estefele viszont újra lehűl az idő és kénytelen vagy pulóver után nyúlni. A korábban megszokott négy évszakra jellemző időjárás mintha teljesen felborult volna és semmi fogódzót nem adna, hogy kitaláld, mire is számíthatsz aznap.

Így simán megtörténik, hogy akár júliusban annyira hidegre fordul az idő, hogy jólesne egy kis fűtés az otthonodban. Ezekre a gyorsan változó és kiszámíthatatlan körülményekre tökéletes megoldás, ha egyetlen berendezéssel kezeled a fűtést és a hűtést is.
Így nincs szükség nagy előkészületre ahhoz, hogy beüzemeld a megfelelő eszközt, hanem akár egyetlen gombnyomásra gondoskodhatsz a vágyott hőmérsékletről.

Szeretnél igazán fenntartható energiaforrást találni?

A klíma legnagyobb részt a környezeti levegőt használja fel, ami megújuló energiaforrás. Jóval kevesebb energiát igényel a működése, mint más rendszereké. A fosszilis tüzelőanyagokról klímára váltás környezetbarát és energiatakarékos.
A beüzemeléséhez nem szükséges bonyolult terveket készítened és elhúzódó engedélyekre várnod. Rendszeres karbantartás mellett biztonsággal használhatod hosszú éveken át.

Professzionális termékek nagy választékban az ACMountainernél

Különböző teljesítményű és eltérő igényeknek megfelelő berendezéseink közül válogathatsz.

Szolgáltatásaink között szerepel:

  • fűtéstechnika
  • hűtéstechnika
  • klímaszerelés
  • klímaszerelés alpintechnikával
  • szellőztetés

Kalkulátorunk segítségével kötelezettségmentesen ki tudod számolni a számodra legoptimálisabb klíma paramétereit.